«ΓΙΟΡΤΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2019

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Α.με.Α. ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΗΦΑΚΗ»

 

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

9π.μ. – 2:00 μ.μ.

Νέο Κλειστό Γυμναστήριο «2 Αοράκια»

 

Ηράκλειο 31 Οκτωβρίου 2019

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 από τις 9π.μ. έως και τις 2:00μ.μ. στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο «2 Αοράκια» (Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου) θα πραγματοποιηθεί η φετινή «Γιορτή Αθλητισμού Στη Μνήμη του Πρωταθλητή Ποδηλασίας Α.με.Α. Γιώργου Σηφάκη» υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου.

 

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των μαθητών για τα τροχαία ατυχήματα, για τη  σωστή οδική συμπεριφορά και η διάδοση της αξίας του αθλητισμού.

 

Φέτος είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε γνωστό πως εκτός των φορέων της πόλης μας που θα λάβουν μέρος, θα μας τιμήσει με την παρουσία της μία γυναίκα  που έχει κάνει παγκοσμίως γνωστή την χώρα μας με τις αθλητικές της επιδόσεις και μας έχει χαρίσει στιγμές χαράς και υπερηφάνειας. Η Ολυμπιονίκης και Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κα. Βούλα Πατουλίδου θα είναι μαζί μας. Θα συμμετέχει στην εκδήλωσή μας και θα βρεθεί κοντά στους θεατές, κοντά στα παιδιά/μαθητές της πόλης μας.

Επίσης, μαζί μας θα βρεθεί –ερχόμενος κι εκείνος από την Θεσσαλονίκη- και ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Ομοσπονδιακός Τεχνικός της Άρσης Βαρών Α.με.Α. κ. Ιωαννίδης Δημήτριος.

 

Η εκδήλωση θα χωριστεί σε τέσσερα μέρη:

Α. Χαιρετισμοί και σύντομες ομιλίες της Ολυμπιονίκη κας.Βούλας Πατουλίδου και του Ομοσπονδιακού Τεχνικού κ.Ιωαννίδη Δημήτρη.

Β. Ομιλίες και παρουσίαση βίντεο εκπροσώπων του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α.) και της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.)

Γ. Παρουσίαση 6 Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αθλημάτων.

Δ. Συμμετοχή των παρευρισκόμενων μαθητών σε όλα τα προαναφερόμενα αθλήματα υπό την καθοδήγηση των προπονητών.

 

Μία εκδήλωση η οποία απευθύνεται σε παιδιά/μαθητές Ε’ & ΣΤ’ Τάξης Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων που θα τους παρέχει ενημέρωση -με τρόπο συμβατό με την ηλικία τους- σε ένα θέμα όπως αυτό των τροχαίων ατυχημάτων, που δυστυχώς έχει αποδειχθεί μάστιγα της εποχής μας, καθώς και την δυνατότητα και τα ερεθίσματα ώστε να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον αθλητισμό.

 

Συμμετοχή τα σχολεία που επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και αποστέλλοντάς την στην ηλεκτρονική διεύθυνση vandoulakaterina@hotmail.com έως και την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των μαθητών υπερβεί το όριο των δύο χιλιάδων (2.000), θα γίνουν δεκτές οι δηλώσεις συμμετοχής που θα προηγηθούν χρονικά.

 

Σημ. 1: Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν ένδυση και υπόδηση αθλητική.

Σημ. 2: Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο  6972567519 με την κα.Βάνδουλα Κατερίνα.

 

Με εκτίμηση

Η Οργανωτική Επιτροπή

«Γιορτής Αθλητισμού 2019

στη Μνήμη του Πρωταθλητή Ποδηλασίας Α.με.Α. Γιώργου Σηφάκη»

 

 

 

ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ  
ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ  
ΟΝΟΜΑΤΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

 

 

……………………. …./11/2019

Ο/Η Διευθυντής/τρια

του …… Δημοτικού/Γυμνασίου …………….