Λήψη συνημμένου

Ο Δήμος Ηρακλείου με τη συνεργασία της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τη σύμπραξη τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού, εθελοντικών ομάδων και τοπικών επιχειρήσεων, διοργανώνει για 4η χρονιά, την εκστρατεία “Παιχνιδομαζέματα-Δωροσκορπίσματα Νο4”.

Σκοπός της δράσης είναι να δοθεί η ευκαιρία σε όλα τα παιδιά των άπορων οικογενειών του Δήμου Ηρακλείου, να παραλάβουν τουλάχιστον ένα δώρο για τις γιορτές και να ζήσουν την μαγεία των Χριστουγέννων.

Για τον σκοπό αυτό, όσα σχολεία επιθυμούν να συνεισφέρουν ενεργά στην όλη προσπάθεια, μπορούν να ενημερώσουν σχετικά τους μαθητές τους και να τους ζητήσουν να φέρουν στο σχολείο τους όσα και όποια παιχνίδια επιθυμούν.

Αν επιθυμείτε να συμβάλλει και η σχολικής σας μονάδα ενεργά στην όλη δράση, παρακαλούμε να  επικοινωνήσετε, το αργότερο, μέχρι την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015, με τον εθελοντή υπεύθυνο του LOVE Radio Κρήτης 102,8 κ. Χάρη Γαρεφαλάκη, στο τηλέφωνο  6948 589 399 ή στο email: hgarefalakis@love1028.gr , προκειμένου να σας προμηθεύσει με τους ειδικούς σάκους της δράσης.

O κ. Χάρης Γαρεφαλάκης, στη συνέχεια, θα παραλαμβάνει σε τακτά χρονικά διαστήματα και κατόπιν συνεννόησης με εσάς, τους σάκους με τα δώρα τα οποία θα έχετε συλλέξει. Οι τελευταίοι σάκοι από τα σχολεία θα συλλεχθούν την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015.