Λήψη συνημμένου

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρχανών-Ρούβα-Γουβών, διοργανώνει σε συνεργασία με τους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων των Δ/νσεων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης του Δήμου Ηρακλείου (Δ.Ε.Υ.Α.Η) και την Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου κα Καναβάκη Μαρία, Εσπερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού (22 Μαρτίου 2016) την Τρίτη 5 Απριλίου 2016 για εκπαιδευτικούς, μαθητές και πολίτες της Περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου στον χώρο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

Για διευκόλυνση της διοργάνωσης, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί, να συμπληρώσουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στον ιστότοπο http://goo.gl/forms/kWgdQSs96V .

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και όλες οι ψηφιακές αιτήσεις θα γίνουν δεκτές.

Για λεπτομέρειες ως προς το πρόγραμμα της εκδήλωσης ενημερωθείτε από το επισυναπτόμενο έγγραφο του ΚΠΕ Αρχανών-Ρούβα-Γουβών. Για κάθε πληροφορία σχετική με την εκδήλωση, μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το ΚΠΕ (τηλ: 2810 752970 -752971, email mail@kpe-archan.ira.sch.gr )